Kunstkring Voorst

Home

Lid of Vriend worden van de Kunstkring

 

Lid of Vriend van de Kunstkring Voorst wordt je niet zomaar.

Het betekend, dat je iets voelt voor kunst en dat je de waarde van kunst in onze samenleving hoog wilt houden, tegen de verdrukking van alle bezuinigingen en de zich terugtredende overheden in.

Als Lid van de Kunstkring profiteert u van alle voordelen die de Kunstkring te bieden heeft. Als Vriend van de Kunstkring toon u daarmee de erkenning van de waarde, die kunst in onze maatschappij heeft.

Bovendien krijgt u als Vriend 4 keer per jaar de Nieuwsbrief, wordt u steeds op de hoogte gehouden van komende exposities en ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor het bijwonen van expositie-openingen.

Buitendat krijgt u als Vriend korting op de aangeboden workshops en lezingen, en wordt uw naam als vriend vermeld op deze website.

Lid worden kunt u al vanaf € 37,50 per kwartaal.
Vriend van de Kunstkring Voorst wordt u al vanaf € 15,00 per jaar.

In onderstaande brochures treft u meer informatie over de voordelen.

Lid of Vriend van de Kunstkring wordt u door eenvoudig één van onderstaande brochures te downloaden, in te vullen en ondertekend te mailen naar het secretariaat, of af te geven in het galerie-café van de Kunstkring, Dorpsstraat 11a in Twello.

Openingstijden van de galerie en galerie-café:

vrijdag: 15.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag: 14.00 - 17.00 uur

 

Home

 


Nu u hier toch bent...

De Stichting KunstKring Voorst is opgericht in december 2008 en stelt zich ten doel om culturele, kunstzinnige en sociale activiteiten te organiseren voor inwoners, kunstenaars en kunstliefhebbers in de gemeente Voorst.

Centraal daarin staat het streven om het culturele en kunstzinnige domein binnen de gemeente Voorst actief te promoten en te stimuleren.

Dat doen wij niet alleen door exposities te organiseren, maar ook door o.m. workshops en lezingen te programmeren, kunst-educatieve activiteiten voor scholen te organiseren, en ruimte te bieden voor muziek en kleinkunst.
Kortom: kunst in de volle breedte, laag drempelig, met een zo breed mogelijk draagvlak. Waarbij samenwerking met horeca, winkeliersverenigingen en andere culturele instellingen niet wordt vergeten.

De KunstKring Voorst werkt - helaas noodgedwongen - nog steeds ongesubsidieerd. Vandaar is het van belang haar activiteiten te blijven ondersteunen. Die blijk van ondersteuning kunt u geven door lid of - al vanaf € 15,-- per jaar - vriend te worden van de Kunstkring Voorst.

Lid of vriend worden van de Kunstkring Voorst doet u hier

 Waar moet ik zijn?

Kunstkring Voorst
Galerie 'De Statenhoed'

Dorpsstraat 11a
7391 DC, Twello

e: info@kunstkringvoorst.nlTop